All for Joomla All for Webmasters

Brand Design

Strategische inzichten vertalen in de juiste look en feel. De uitstraling die jouw doelgroep raakt! Die tevens uitstraalt waar jullie voor staan.

Zo creëer je een passend merk voor jouw organisatie, dienst of product. Een meerwaarde, omdat dit ervoor zorgt dat jouw propositie herkenbaar wordt voor je doelgroep en zodat je je indrukwekkend onderscheidt van de concurrentie.

Een krachtige Brand identity is gestoeld op je business strategie en er vooral op gericht maximaal te appelleren aan de ontvankelijkheden en behoeften van de mensen uit je doelgroep. Mensen raken. Dat is de basis voor commercieel succes van een concept.

New Business Movement maakt deze vertaalslag van business strategie naar communicatie strategie en brand identity. Daarbij nemen we alles mee. Naam, logo, kleuren, beelden, thema’s, patronen, tone of voice…

Brand Design

Event Branding

Of je nou een event organiseert of deelneemt aan een event als sponsor of standhouder. Jouw event moet een succes worden. New Business Movement verzorgt concepten en brand design voor events. Lees meer…

Meer weten?

Shine right. Shine bright.