All for Joomla All for Webmasters

Commercial empowerment

Commercial Empowerment

Benut de commerciële kracht van het hele team!

Creëren van enthousiasme en draagvlak en overbrengen van de kennis en skills die nodig zijn voor het runnen van de nieuwe business.

New business development is een vak. Het vereist strategisch inzicht, analytisch vermogen en een hoop creativiteit en (digital) technology skills èn geoliede samenwerking tussen deze disciplines. Specifieke competenties die niet iedere organisatie op sructurele basis in huis heeft, of wíl hebben. Wie bij New Business Movement werkt heeft de juiste ervaring en vanuit passie gekozen voor dit vak, dat zie je terug in ons werk. Mensen van buiten de organisatie kunnen daarbij breder, vrijer en vaak creatiever denken en opereren ten aanzien van marktkansen dan mensen die zich binnen (denkbeeldige) kaders van je organisatie begeven. Nog een voordeel van het werken met New Business Movement is dat het new business traject niet teveel afleidt van de core business van je organisatie.

Het betrekken en boeien van mensen van binnen je organisatie, gedurende het héle traject, is hoe dan ook belangrijk. Zéker bij het genereren van ideeën. We werken daarom altijd actief aan het creëren van intern enthousiasme, draagkracht en empowerment. Zo werkt iedereen uiteindelijk met plezier en trots mee aan de implementatie en voortzetting van de nieuwe business. Dit draagt enorm bij aan de succes kansen!

Benut ook de commerciële kracht van het héle team. Wij helpen hen vertrouwd raken met de propositie en deze op overtuigende wijze te pitchen. Met eye-opening commercial empowerment sessions.

Shine right. Shine bright.

Meer weten?