All for Joomla All for Webmasters

Hoe jouw event een succes wordt.

Of je nou een event organiseert of deelneemt aan een event als sponsor of standhouder. Jouw event moet een succes worden.

Het begint bij het juiste concept. Wat is het doel van jouw event? Spreekt dit doel jouw doelgroep aan? Hoe geef je invulling aan het event zodat jouw doelgroep weet; daar moet ik bij zijn en zodat men dus maximaal op komt dagen?

Een live event is een beleving. Alle zintuigen moeten worden geprikkeld op de juiste manier. Hier zorgt een indrukwekkende event branding voor. Zowel vooraf als gedurende het event. De uitstraling van je event roept een vibe op. Bij voorkeur de vibe die je bij je doelgroep wíl oproepen. Die hen maximaal in de stemming brengt om kennis te maken met jouw propositie of die hen zó bevalt dat ze blijven komen en maximaal engageren.

Growth hacking. Slim optimaliseren van de online presence van het event of van jouw aanwezigheid op het event. Online vindbaarheid en conversieratio vergroten. Zodat je tickets verkoopt, inschrijvingen krijgt. Of zodat je sponsors vergaart voor het event. SEO, SEA, de juiste (online) marketing campagne, zijn hierbij key.

Event concept. Branding. Promotie. Dat is waar New Business Movement goed in is.

Een goed gesprek over jouw event?

Shine right. Shine bright.