All for Joomla All for Webmasters
Logo Shou Solution branding

Shou Solution: a complete new brand for the aerospace industry.

Shou, the ultimate cleaning solution for cabin carpets and seat covers. One mission; achieving longer life for cabin interiors. Which at the same time creates cleaner and healthier cabins.

Het Shou symbool, afkomstig uit het taoisme, staat voor lang leven. Dit symbool heeft ons geinspireerd bij het ontwikkelen van de Shou brand. De belangrijkste value voor de klanten; airlines, is dat het huidige, zeer prijzige systeem waarbij cabine tapijt zeer regelmatig wordt vervangen en niet wordt gereinigd, overboord kan. Met deze full service cleaning solution gaat het tapijt drie tot vier keer langer mee. Wat het een enorme bespaar propositie maakt, niet alleen voor de airlines maar ook voor onze planeet!

Sneak preview! Almost ready for launch: shousolution.com

New Business Movement werkt nauw samen met Shou als onderdeel van het new business development team. We begeleidden een design sprint sessie om te komen tot het totaal concept. We ontwikkelden de communicatie strategie en brand identity. We werken aan de website met webshop, design van cleaning product verpakkingen en branding van de cleaning tools. We verzorgen de sales presentatie, content en design, ontwikkelen een calculatie model waarbij iedere airline direct de vloot kan ingeven en direct de situatie specifieke besparing kan zien. We werken momenteel aan een animatie video voor instructies en een promo video en ontwerpen business cards en email signatures etc. Hoewel het nog altijd work in progress is, zijn de eerste klant presentaties en product demonstraties al geweest en wordt Shou solution al ingezet bij diverse airlines!

Meer weten?