All for Joomla All for Webmasters

Verbonden door gelijke drijfveren.

Verbonden door gelijke drijfveren werken wij, samen met onze opdrachtgevers, aan nieuwe of vernieuwde concepten en proposities.

We willen graag die perfecte aansluiting maken met waar mensen ècht behoefte aan hebben en willen hen aanspreken en raken op de juiste manier. Omdat we geloven dat dit de basis van (commercieel) succes is van een onderneming of product. Bij voorkeur doen we dit op de meest creatieve en innovatieve wijze. Nieuwe dingen creëren geeft een dynamiek die ons scherp en gelukkig houdt in ons werk. 

‘Als dat samenspel leidt tot een business die floreert, is onze opdrachtgever blij en ik ook.’

New Business Movement is een initiatief van Harriët Noltes. Harriët heeft vrijwel direct na het afronden van de studie Bedrijfswetenschappen, met als specialisatie Strategie, Marketing en Distributie, haar eerste onderneming opgericht. Hier binnen heeft zij meerdere labels gevoerd en jarenlang heeft ze invulling en leiding gegeven aan een grote, succesvolle organisatie binnen de zakelijke dienstverlening op het gebied van project management organisatie. Ze besloot haar passie te volgen en haar kracht en ervaring als ondernemer en strategisch concept denker in te zetten voor andere organisaties. Zo ontstond New Business Movement.

Harriët: ‘Met New Business Movement zijn we altijd op zoek naar datgene dat precies in het totaal beeld en de tijdgeest past. Dat doen we door synergie te creëren tussen mensen die strategische ideeën en denkbeelden verrijken met specifieke expertise en met mensen die creatieve of technische vakken goed beheersen; die kunnen vormgeven of maken. Als dat samenspel leidt tot een business die floreert, is onze opdrachtgever blij en ik ook!’

Harriët Noltes presentation
Getting things done at NBM

Extended Team

Naast ons vaste team, hebben we een netwerk van gespecialiseerde professionals, waar we mee samenwerken bij specifieke uitdagingen wanneer het klant traject daar om vraagt!

Blanka Ligeti

Blanka

Creëert prachtige en inspirerende brand identities, aansluitend op de gewenste uitstraling en boodschap. Weet dit aansprekend te verwerken in allerlei media en documenten.

Marc Isakh

Marc

Een creatieve web developer met een passie voor UX, die graag online vorm geeft aan jouw brand!

Mimoun Ouaissa co-operation

Mimoun Ouaïssa

Is acteur, televisiepersoonlijkheid èn communicatie trainer. Mimoun verzorgt op unieke en humorvolle wijze trainingen waarin onze klant teams kunnen oefenen en vertrouwd raken met de nieuwe propositie en pitch. Onderdeel van het New Business Movement commercial empowerment programma.

Ralf van Veen - SEO specialist

Ralf

Ralf is gespecialiseerd in SEO, zijn kracht ligt bij technische SEO, linkbuilding en internationale SEO. Praktisch en resultaatgericht. Daarnaast geeft hij voor New Business Movement trainingen in de verschillende facetten van dit vakgebied.

Jesper van Ee Animator co-operation

Jesper

3D animation professional. Co-production partner; brengt de scripts, illustraties en storyboards die wij ontwikkelen voor onze klanten tot leven!

Meer weten?

Waarom New Business Movement?

Het doel is altijd; vanuit een degelijke strategische basis snel en onderscheidend de markt op!

New business development is een vak. Het vereist strategisch inzicht, analytisch vermogen en een hoop creativiteit en (digital) technology skills èn geoliede samenwerking tussen deze disciplines. Specifieke competenties die niet iedere organisatie op sructurele basis in huis heeft, of wíl hebben.

Bij New Business Movement hebben we de juiste ervaring en passie voor dit vak, dat zie je terug in ons werk. Als mensen van buiten de organisatie kunnen we daarbij breder, vrijer en vaak creatiever denken en opereren ten aanzien van marktkansen dan mensen die zich binnen (denkbeeldige) kaders van je organisatie begeven èn het new business traject leidt zo niet af van de huidige core business van het bedrijf.

Het betrekken en boeien van mensen van binnen de organisatie, gedurende het héle traject, is hoe dan ook belangrijk. Zéker bij het genereren van ideeën. We werken daarom altijd actief aan het creëren van intern enthousiasme, draagkracht en commercial empowerment. Zo werkt iedereen uiteindelijk met plezier en trots mee aan de implementatie en voortzetting van de nieuwe business. Dit draagt enorm bij aan de succes kansen!